Trouwfotograaf

Origineel, spontaan, puur, echt. Met deze kernwoorden is de trouwfotografie van trouwfotograaf Jan Groot omschreven. Vastleggen van de sfeer en de gezelligheid is het uitgangspunt. Geen geposeerde foto's, maar krachtige beelden die je raken.

Uw trouwdag wordt op een ongedwongen en stijlvolle wijze vastgelegd, met veel aandacht voor emotie, details, en speciale momenten.

Trouwfotograaf Jan Groot:

"Bij uw bruiloft werk ik eigenlijk niet anders dan wanneer ik een documentaire serie maak. Ik zet niets (tot weinig) in scene, maar fotografeer wat er die dag gebeurt.
Jullie als bruidspaar zijn natuurlijk het middelpunt van de dag. Maar het zijn de gasten – of het er nu veel of weinig zijn – die het feest een speciale glans geven.

Daarom schenk ik ook veel aandacht aan het portretteren van familie en vrienden.
Natuurlijk leg ik alle officiële momenten vast. Maar ik ben ook gespitst op de onverwachte momenten om jullie heen. Niet alleen tijdens de plechtigheid, ook juist daarvoor en daarna.

Van jullie trouwdag wordt een compleet en verrassend beeldverslag gemaakt waardoor jullie al die unieke momenten steeds opnieuw zullen beleven."

Impressie van het werk van trouwfotograaf Jan Groot:

 

U gaat binnenkort trouwen en u bent op zoek naar een professionele trouwfotograaf?
Voor vragen of informatie over een trouwreportage kunt u bellen of gebruik maken van dit formulier:

Contactformulier

Uw naam(*)
Wat is uw naam?

E-mail(*)
Graag een (geldig) emailadres invullen

Telefoon(*)
Wat is uw telefoonnummer?

Interesse
Please tell us how big is your company.

Bericht
Invalid Input

Laat zien dat je geen spammer bent!
Invalid Input